Wij zetten data om in Business

Wij helpen onze klanten met het samenbrengen van hun klantdata uit de verschillende silo's.

Wij brengen de klantdata naar de mensen die het gebruiken in het dagelijkse werk.

Wij stellen hen in staat visuele analyses te maken en datagedreven beslissingen te nemen.

Wij zetten data om in Business.

 

Ons datagedreven team

We zijn een deskundig en enthousiast team van ondernemende marketingprofessionals met hun wortels in data.

Guido den Held

Met ervaring als data marketeer in de B2B en B2C is Guido van alle marketen thuis. Hij kan als geen ander complexe data doorgronden en omzetten naar bruikbare inzichten voor de organisatie.

Henri van Avezaath
Data is de rode draad in Henri’s loopbaan; op het snijvlak van techniek en commercie. Hij houdt er van om op zoek te gaan naar de beste manier om met data de klantbeleving te vergroten en bedrijven beter te laten presteren.

Marc Bijl
Met meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren van bedrijven met hun Sales & Marketing B2B en B2C data-strategieën is Marc klaar voor elke uitdaging en weet hij als geen ander data om te zetten in Business.

Intensieve parterschap met Altares - Dun & Bradstreet

Redshanks is de partner van Altares - Dun & Bradstreet voor alle diensten met betrekking tot de Market Insight oplossing. Wij verzorgen de supportactiviteiten voor Market Insight en zijn het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Voor de commerciële activiteiten wordt nauw samengewerkt met de accountmanagers van Altares – Dun & Bradstreet.

Door deze samenwerking kunnen wij jou helpen je data te linken met de wereldwijde database van Altares - Dun & Bradstreet, die met meer dan 330 miljoen bedrijven in 220 landen de grootste van de wereld is.

hotel new york
Tauro ingang

Bezoek ons in Delft

Je ziet ons kantoor al vanaf de Kruithuisweg, de verbindingsweg tussen de verlengde A4 en de A13). Parkeren kan voor de deur.

Logo Exact software
Logo EDF luminus
Het_Nederlandse_Rode_Kruis
Booking.com_logo2
Logo Fedex
logo A-on

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Neem gerust contact op om eens met ons van gedachten te wisselen. Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een passie voor datagedreven marketing.